Friday, March 29, 2013

OLDIES: Iita, Kapu ja Appu - SUOMEKSI

Tää sarjakuva on oikeesti ihan hemmetin pitkä, vaikkei seKÄÄN koskaan loppunu, et tää on pakko laittaa kahteen postaukseen, toinen suomeks ja toinen englanniks. Englannin kielinen versio tulee myöhemmin, koska sen kääntäminen vaatii kuitenkii työtä. Sivuja on ~18, vaikka se vihko onkii kooltaan A5. Vihon muodosta (sellanen melkein 5cm paksu lehtiömallinen vihko.) johtuen skannausten yläreunat on suttusia.
Tätä piirsin joskus 12- ja 13-ikävuoden paikkeilla.


Iita, Kapu ja Appu kertoo kolmesta kaveruksesta, hyttysestä, kärpäsestä ja ampiaisesta. Iita on fiksu neiti, Kapu vähän yksinkertanen ja Appu on suoraansanoen täysin vailla aivotoimintaa. Mut kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa, vaikka nää esittelykuvatkii on pääosin tekstipitosia :D






Ja sitte päästään ite sarjakuvan pariin. Yritän olla kommentoimatta sivujen välissä, mut välillä on pakko sanoa jotain. Toivottavasti ei koko ajan. Juonellisesti tää ei oo kovinkaan kummonen, mut ollaan kyllä silti menty paljon eteenpäin jos verrataan edellisiin. Tällekään en koskaan tehny valmiiks juonta tai mitään, vaan se vaan tuli sitä mukaa ku piirsin. Ja sehän tietysti tarkottaa sitä, et tääkään sarjakuva ei koskaan kohannu The End -ruutua. Loppuminen oli tahatonta mut väistämättä edessä. Kuka nyt jaksaa piirrellä kauheen pitkää seikkailusarjakuvaa ilman juonta? No, en tiedä teistä mut minä en ainakaan :D Keskittymiskyky ei riitä siihen.
Noissa on kans jotain väliotsikoita mitä lie.


ALLI - OSA 1: Ensitapaaminen




OSA II: Alliko porukkaan?





OSA III: Kennoon

Tähän sen verran, et sain jotkut kauheet kicksit ku tossa Appu meinas kaatua Iitan päälle. Se oli jotenkii niin jännää. Eka maistiainen "parittamisesta" vaikka en noita parittanu tai mitään XD






OSA IV: Kuningatar ja kokous








Ja siihen se sit jäi. Lisää ei ole tiedossa :D

2 comments:

Helou! Kaikenlaiset kommentit piristää paljon, ku kyseessä on kuitenkii perfektionisti "taitelija", joka ei paljoa omiin kykyihin usko eikä ymmärrä osaavansa jopa jotain ku kaiken pitäs olla niin täydellistä :)
~~~
Hellooo! Every comment makes my day when I'm perfectionist "artist" who doesn't believe much in her own abilities and doesn't understand that even can something 'cause everything should be so perfect :)